0 850 532 3327

telefon numarasından randevu alabilirsiniz

ÖNEMLİ UYARI : VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ,ONLİNE RANDEVU İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 0 850 532 3327

Arabistan üzerinde takım adada yer alan bir ülke emirliği konumunda yer alan Dubai için gitmek isteyen kişilerin bilmesi gerekli olan bir takım bilgiler ve vize başvuru süreci hakkında bilinmesi gerekli olan bilgi işlem süreci hakkında edinilmesi gerekli olan bir takım bilgiler bulunmaktadır. Yurt dışı vize başvurusunda bulunacak olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için yeşil pasaport sahibi kişiler için herhangi bir vize başvuru sürecine tabii olunmadan gidiş sağlanılmaktadır. Diğer vize türleri için işlem gerçekleştirimi sağlanılmakta ve gidilecek olan amaca göre vize başvuru sürecine dahil olunarak işlem gerçekleştirilmektedir. Vize başvuru süreci içerisinde dikkat edilmesi gerekli olan bir takım bilgiler ve işlemlerin gerçekleştirilmesi için bilinmesi gerekli işlem bilgileri bulunmaktadır.

Dubai Vizesi alacak olan kişiler tarafından bilinilmesi gerekli olan ilk bilgi işlem süreci içerisinde gerekli belge ve pasaport işlemlerin Dubai’ye gidiş için resmi işlem başvuru tarihinden bir ay öncesinde hazırlık sürecinin tamamlanması ve gerekli belgelerin ve pasaportun hazır bir şekilde işlem süreci içerisine dahil edilirliğinin sağlanıyor olması gerekmektedir. Vize başvuru işlemlerinin gerçekleştirilmesi için resmi işlem süreci için hazırlanılması gerekli olan belgelerin ve pasaport işlemlerinin resmi kurumlara aktarımının eksiksiz bir şekilde sağlanıyor olması için hizmet vermekte olan aracı kurum olan vize danışmanlığı aracılığı ile gerekli belgelerin ve pasaportun hazırlık sürecine dahil olarak evrakların eksiksiz bir şekilde hazırlanmasına ek olarak vize alımı hakkında detaylı bilgi akışı sağlanılmaktadır. Vize başvuru sürecinde Dubai Konsolosluğu tarafından resmi işlem sürecinin gerçekleştirilmesi için işlemlerin alındığı kurum özelliği gösterilerek işlemlerin büyük bir bölümünün gerçekleştirilmiş olduğu VFS Global tarafından gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerin tesliminin alımı sağlanılmaktadır. Teslim sürecinde vize danışmanlığı refakati ile birlikte alınmış olan randevu saatinde VFS Global ofisinde bulunularak alınan randevu sırasında gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin teslimi sağlanılarak işlem süreci gerçekleştirilmektedir.

İşlemlerin gerçekleştiriminde VFS Global’e teslim edilen gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerine ek olarak parmak izi uygulamasına tabii olunarak 5 yıl süre ile herhangi bir vize başvuru sürecine tabii olunmadan işlem sağlanılmaktadır. Daha sonraki Dubai seyahat ve iş için yapılacak olan gidişlerde herhangi bir süreç içerisine dahil olunmaması sağlanılmaktadır. İşlemlerin gerçekleştirilmesinde VFS Global tarafından incelenme ve onay sürecine girmekte olan belgelerin ön incelenmeye tabii olunması ve Dubai Konsolosluğuna aktarımının sağlanması ile vize başvuru onayının verilmesi sağlanmaktadır. Bu süreç içerisinde gerekli onayın verilmesi ve vize alımının sağlanmış olunan süreç bir iş haftası ile üç iş haftası arasında işlem türüne göre değişkenlik göstererek süreç tamamlanmaktadır. Sürecin tamamlandığı ve vize alımına dair edinilecek olan bilgi vize işlemlerinin hazırlık sürecinde yer alan ve işlemlerin aktarımında önemli rol oynayan vize danışmanlığı aracılığı ile gerçekleştirilerek vize başvuru sürecinin tamamlandığı ve vize alımına dair gerekli bilgi telefon yolu ile iletişim sağlanılarak bilgi akışı aktarımı gerçekleştirilmektedir. Dubai Vizesi için dikkat edilmesi gerekli olan bilgiler arasında hazırlanılması gerekli olan pasaport üzerinde herhangi bir yırtılma ve zedelenme bulunmaması, pasaportun yurt dışından dönüş tarihinden sonrası bir tarihte en az 6 ay geçerliliğe sahip bir özellik bulundurması işlemler açısından büyük bir önem taşımaktadır.

 

Dubai Konsolosluğu ve VFS Global resmi kurumlar olduğu için resmi işlem süreci olan iş günleri ve çalışma saatleri dahilinde hizmet vermekte olan kurumlardır. Bu bilgiler dikkate alındığında alınmakta olan randevuların ve vize işlemlerinin yoğunluğu olmadığı haftalara, bayramlara ve dini ve diğer tatil günlerine denk getirilmemesi işlem süreci açısından büyük bir önem taşımaktadır.




Kişisel Bilgiler




Kişisel Bilgiler 2. Kişi




Kişisel Bilgiler 3. Kişi




Kişisel Bilgiler 4. Kişi




NOT :Tüm Dünya ülkelerine vize alabilen yetkili öncü kuruluştur. Yukarıda ki Randevu Formu ile talep oluşturulabilir ve randevu alınabilir. İş saatleri içerisinde gün ve tarih için geri dönüş yapılacaktır.

Buradaki bütün belgeler VFS Global’in sayfasından alınan gerçek ve resmi belgelerdir.

Başvuru Belgeleri

Dubai vizesi gerekli evraklar 2017 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir.

VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 0 850 532 3327

  • Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
  • Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
    Not: Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.
  • Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi
  • Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
  • Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
  • Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
  • Başvuru sahibinin adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası
  • Şirketin antetli kağıdına yazılmış ve kaşelenmiş seyahat tarihlerini ve sebebini belirten
    dilekçe
  • Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
  • Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
    Not : Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.
  • Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi
  • Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
  • Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
  • Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
  • Başvuru sahibinin adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası
  • Yalnız seyahat edenler için, otel rezervasyonu ya da B.A.E’de ikamet eden akraba veya arkadaş tarafından gönderilmiş davetiye mektubu. Bu kişilerin B.A.E’de ki oturma müsaadelerinin kopyası da eklenmelidir.
  • Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
  • Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
    Not: Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.
  • Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini
    gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları
    gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi
  • Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
  • Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
  • Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
  • Başvuru sahibinin adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası
  • Yalnız seyahat edenler için, otel rezervasyonu ya da B.A.E’de ikamet eden akraba veya
    arkadaş tarafından gönderilmiş davetiye mektubu. Bu kişilerin B.A.E’de ki oturma
    müsaadelerinin kopyası da eklenmelidir.
        • Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
        • Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
          Not: Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.
        • Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini
          gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları
          gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi
        • Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
        • Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
        • Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
        • Başvuru sahibinin ya da yakın akrabasının adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası
        • Yalnız seyahat edenler için, otel rezervasyonu ya da B.A.E’de ikamet eden akraba veya
          arkadaş tarafından gönderilmiş davetiye mektubu. Bu kişilerin B.A.E’de ki oturma
          müsaadelerinin kopyası da eklenmelidir.