0 850 532 3327

telefon numarasından randevu alabilirsiniz

ÖNEMLİ UYARI : VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ,ONLİNE RANDEVU İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 0 850 532 3327

Bir İskandinav ülkesi olan ve Avrupa’nın Kuzeyinde yer alan Finlandiya, Avrupa Birliği Schengen ülkesidir ve Schengen ülke kuralları dahilinde yabancı vatandaşları ülkeye kabul etmektedir. Finlandiya’ya gitmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti pasaportu sahibi kişiler vize başvuru sürecine tabii olarak işlem gerçekleştirmelidirler. Vize başvurularında gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde hazır bir şekilde Finlandiya Konsolosluğu tarafından yönlendirilen ve resmi işlemlerin alınmış olduğu kurum olan VFS Global’e tesliminin sağlanıyor olması gerekmektedir. Vize başvurularında hazırlık süreci dahilince gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin aktarımında hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile resmi işlem süreci için teslim edilmesi gerekli olan belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz ve doğru bir şekilde VFS Global’e aktarımında önemli bir hizmet vermektedir.

Vize başvurları için hazırlık sürecine resmi işlem sürecinden bir ay öncesinde başlanıyor olması sürecin işleyişinde herhangi bir yanlış ve eksik bilgi ile karşılaşılmaması açısından büyük bir önem taşımaktadır. Vize başvurularında alınan randevu dahilinde vize danışmanlığı aracılığı ile hazırlanılan belgelerin ve pasaport işlemlerinin vize danışmanlığı refakati ile VFS Global’e teslimi gerçekleştirilmektedir. Gerçekleştirilen aktarımda işlemlerin gerçekleştirilmesi için VFS Global’den alınan randevu saatinde çalışma ofisinde bulunulması işlem süreci açısından büyük bir önem taşımaktadır.

Vize başvurularında VFS Global tarafından incelemeye alınan belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde resmi işlem sürecinde işlem görmesi sırasında alınması gereken bir işlem olan parmak izi uygulaması ile 5 yıl süre ile bütün Schengen ülkelerine ziyaret gerçekleştirilmesi için işlem kolaylığı sağlayan bir uygulama olarak parmak izi uygulaması alınmaktadır. İşlemlerin incelenmesinin ardından gerekli aktarımın sağlanması için alınan işlemlerin Finlandiya Konsolosluğuna aktarımı ve incelenme süreci bulunmaktadır. Bu süreç dahilinde gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin incelenmesi ve vize başvuru onayının verilmesi bir iş haftası ile üç iş haftası arasında işlem türü ve tipine göre değişkenlik göstererek süreç tamamlanmaktadır.

Resmi işlem sürecinde gerekli vize başvuru onayının verilmesi ve vize alımının sağlanmasında, işlemlerin hazırlık sürecinde hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile süreç hakkında bilgi akışı ve sonuçlanma bilgilerine dair bilgiler telefon yolu ile iletişim sağlanılarak tamamlanmaktadır. Finlandiya Vizesi alacak olan kişilerin dikkat etmesi gereken bir diğer bilgi işlem sürecine dahil edilen pasaportun en az 6 ay geçerliliğinin olması ve pasaportun üzerinde herhangi bir işlem onayına engel olacak darbe ve zedelenme bulunmaması süreç açısından büyük bir önem taşımaktadır. Vize başvurularında Finlandiya Hükümeti tarafından yabancı vatandaşlar tarafından istenilmekte olan seyahat sağlık sigortasının yaptırılıyor olması işlem süreci açısından gerekli bir diğer işlemdir.

Fillandiya vizesi gerekli evraklar 2017 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda listelenmiştir.

VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 0 850 532 3327

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler
  1. Çalıştığı şirketin antetli kağıdına Seyahat amacını ve tarihlerini içeren izin belgesi
  2. Çalıştığı Şirketin imza sirküleri
  3. Çalıştığı Şirketin Vergi levhasının fotokopisi
  4. Çalıştığı Şirketin Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  5. Çalıştığı Şirketin Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  6. Oda sicil kayıt sureti
  7. Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  8. Seyahati Ticari Amaçlı İse yukarıdaki iş yeri evraklarını tamamlanmalıdır.
  9. SGK’dan İşe giriş bildirgesi ( Yeni işe girilmiş ise eski işe giriş bildirgesi)
  10. Güncel son 4 aylık sigorta prim belgesi
  11. Hangi bankadan maaş alıyor ise 3 aylık banka dökümü
  12. Üzerine varsa gayrimenkul fotokopileri (arsa, tapu, araç)
  13. Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)
  14. Finlandiya’dan gelen davetiyenin aslı ( Davetiyenin 1 tanesi başvuru sahibinde 1 tanesi Finlandiya Konsolosluğunda kalmalıdır.)
  15. Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (arka fon beyaz ve karşıdan çekilmiş olmalı)
  16. Pasaportun aslı (Vize talep tarihinden itibaren 6 ay içermelidir.Var ise eski pasaportlar )
  17. Seyahat süresini kapsayan 30,000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızca Sağlanabilir)

 

Ev Hanımları İçin Gerekli Belgeler

  1. Finlandiya Konsolosluğuna seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
  2. Üzerine var ise Gayrimenkuller (arsa, tapu, araç)
  3. Hangi bankada hesap var ise hesap dökümü
  4. Sponsor Çalışıyor ise Gelir belgesi, İş veren ise şirket evrakları ve gelir belgesi
  5. Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (arka fon beyaz ve karşıdan çekilmiş olmalı)
  6. Seyahat süresini kapsayan 30,000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızca Sağlanabilir)
  7. Sponsorun Geçerli veya eski vizesi varsa fotokopisi
  8. Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)
  9. Başvuru Formu (Tarafımızca Sağlanabilir)
  10. Pasaportun aslı (Vize talep tarihinden itibaren 6 ay içermelidir.Var ise eski pasaportlar )

 

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
  1. Finlandiya Konsolosluğuna seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
  2. Okuldan Seyahat süresi ve tarihlerini içeren izin belgesi ve öğrenci belgesi
  3. Gidecek şahıs 18 Yaşından küçük ise noterden Muafakat name
  4. Sponsoru Çalışan ise gelir belgesi
  5. Sponsor İş yeri sahibi ise Gelir belgesi ve Şirket evrakları
  6. Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (arka fon beyaz ve karşıdan çekilmiş olmalı)
  7. Pasaportun aslı (Vize talep tarihinden itibaren 6 ay içermelidir.Var ise eski pasaportlar )
  8. Seyahat süresini kapsayan 30,000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızca Sağlanabilir)
  9. Anne veya Babanın geçerli yada eski Finlandiya vize si varsa fotokopileri
  10. .Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)
  11. Başvuru Formu (Tarafımızca Sağlanabilir)

 

Emekliler İçin Gerekli Belgeler
  1. Finlandiya Konsolosluğuna seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
  2. Emekli olduğunu gösteren belge
  3. Başvuru sahibinin Sağlık karnesi
  4. Üzerine var ise Gayrimenkuller (arsa, tapu, araç)
  5. Hangi bankadan maaş alıyor ise maaş dökümü
  6. Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (arka fon beyaz ve karşıdan çekilmiş olmalı)
  7. Pasaportun aslı (Vize talep tarihinden itibaren 6 ay içermelidir.Var ise eski pasaportlar )
  8. Seyahat süresini kapsayan 30,000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızca Sağlanabilir)
  9. Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)
İşyeri Sahipleri İçin Gerekli Belgeler
  1. Şirketin antetli kağıdına Seyahat amacını anlatan garanti yazısı
  2. Şirketin Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  3. Şirketin Vergi Levhasının Fotokopisi
  4. İmza Sirküleri Fotokopisi
  5. Güncel Tarihli şirketin Faaliyet belgesi
  6. Şirketin Oda sicil kayıt sureti
  7. Çalıştığı bankadan hesap dökümü
  8. Üzerine gayrimenkul ( arsa, tapu, araç )
  9. Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)
  10. Ticari davetiye (Davetiyenin 1 tanesi başvuru sahibinde 1 tanesi Finlandiya Konsolosluğunda olmlaıdır.)
  11. Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)
  12. Pasaportun aslı (Vize talep tarihinden itibaren 6 ay içermelidir.Var ise eski pasaportlar )
  13. Seyahat süresini kapsayan 30,000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızca Sağlanabilir)
  14. Bağ-kur Hizmet Dökümü

    Buradaki bütün belgeler VFS Global’in sayfasından alınan gerçek ve resmi belgelerdir.




Kişisel Bilgiler




Kişisel Bilgiler 2. Kişi




Kişisel Bilgiler 3. Kişi




Kişisel Bilgiler 4. Kişi




NOT :Tüm Dünya ülkelerine vize alabilen yetkili öncü kuruluştur. Yukarıda ki Randevu Formu ile talep oluşturulabilir ve randevu alınabilir. İş saatleri içerisinde gün ve tarih için geri dönüş yapılacaktır.

Buradaki bütün belgeler VFS Global’in sayfasından alınan gerçek ve resmi belgelerdir.