0 850 532 3327

telefon numarasından randevu alabilirsiniz

ÖNEMLİ UYARI : VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ,ONLİNE RANDEVU İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 0 850 532 3327

Hırvatistan’a gidecek olan kişiler tarafından işlem süreci dahilinde bilinilmesi önem taşımakta olan bir takım vize başvuru işlemleri bulunmaktadır. Bu işlemlerin gerçekleştirilmesinde bilinilmesi genel işleyişin sağlanarak Hırvatistan Vizesi alımı açısından büyük bir önem taşımakta olan bilgilerdir. Hırvatistan için 2013 yılı itibari ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından pasaportlar üzerinde vize işlem uygulamasına geçilerek resmi işlem sürecine dahil olunulması gerekmeye başlamıştır.

Yurt dışı vize başvurularında gerçekleştirilen işlemlerin süreç içerisinde işlenmesi ve vize başvuru onayının sağlanarak Hırvatistan Vizesi alımı sağlanılması için ilk olarak bilinilmesi gereken bilgi, hazırlık süreci dahilinde gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde bir ay öncesinde hazırlanmaya başlanıyor olmasının sürecin işleyişi açısından büyük bir önem taşıdığı bilinilmelidir. İşlemlerin hazırlık sürecinde Hırvatistan Vizesi alımı için gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlanaran Hırvatistan Başkonsolosluğuna tesliminin alınan randevu dahilinde gerçekleştirilmesinde hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile birlikte resmi işlem süreci için gerekli olan belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde hazırlanması ve işlem sürecine dair bilgi akışı sağlanılarak herhangi bir sıkıntı ile karşılaşılmadan Hırvatistan Vizesi alımı için gerekli destek vize danışmanlığı aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

Yurt dışı vize başvurularında gerekli işlemlerin gerçekleştirilmesinde vize danışmanlığı aracılığı ile hazırlanılan belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz ve doğru bir şekilde Hırvatistan Başkonsolosluğundan alınmış olan randevu dahilinde aktarımının sağlanması ile birlikte vize başvuru işlem süreci için gerekli aktarım tamamlanmakta ve resmi işlem süreci randevu ile başlamaktadır. Süreç dahilinde Hırvatistan Başkonsolosluğu tarafından alınan belgelerin ve pasaport işlemlerinin incelenmesi sırasında verilmesi süreç açısından gerekli bir işlem olan parmak izi uygulamasına tabii olunularak 5 yıl süre ile Hırvatistan’a gerçekleştirilecek olan ziyaretler için herhangi bir vize başvuru süreci ve işleme ihtiyaç duyulmadan seyahat gerçekleştiriminin sağlanıyor olması ile süreç açısından işlem kolaylığı sağlanmaktadır. Yurt dışı vize başvurularında Hırvatistan Başkonsolosluğu tarafından alınan belgelerin ve pasaport işlemlerinin incelenmesi ve vize başvuru onayının verilmesi için gerekli işlem süreci bir iş haftası ile üç iş haftası arasında değişkenlik göstererek süreç tamamlanmaktadır. Sürecin tamamlandığına dair gerekli bilgi akışı işlemlerin hazırlık sürecinde hizmet vermekte olan ve aktarım sağlayan vize danışmanlığı aracılığı ile iletişim sağlanılarak bilgi alınmaktadır.

Hırvatistan Vize başvuru süreci içerisinde mevcut pasaportun en az 6 ay geçerliliğe sahip olması ve pasaport üzerinde herhangi bir deformasyon, yırtılma vb bir sorun bulunmaması sürecin işleyişi açısından büyük bir önem taşımakta ve dikkat edilmesi gereken faktörler arasında yer almaktadır. Yurt dışı vize başvurularında Hırvatistan Başkonsolosluğu iş günleri ve çalışma saatleri dahilinde hizmet vermektedir. Bu bilgi dahilinde alınacak olan randevu saati ve tarihinin dönemsel yoğunluğun olduğu gün ve haftalar, bayramlar, resmi tatil günleri ve özel günlere denk getirilmesi durumunda resmi işlem sürecinde uzamalar meydana gelebilmekte ve işlem sürecinde uzamalar gözlenebilmektedir.

Hırvatistan vizesi gerekli evraklar 2017 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda listelenmiştir.

VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 0 850 532 3327

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

TURİSTİK

  1. Pasaportun aslı (Vize talep edilen süresinden 6 ay süresi kapsamaktadır.10 yılı aşmamalıdır.)
  2. Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (Arka fon beyaz karşıdan çekilmiş olmalıdır)
  3. Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanabilir)
  4. Pasaportun Ön yüzünün Fotokopisi
  5. Kimlik fotokopisi
  6. Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı olması zorunludur.
  7. Şirketin antetli kağıdına garanti yazısı (Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben olmalıdır.Seyahat amacını ve tarihlerini içermelidir.)

TİCARİ

  1. Pasaportun aslı (Vize talep edilen süresinden 6 ay süresi kapsamaktadır.10 yılı aşmamalıdır.)
  2. Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (Arka fon beyaz karşıdan çekilmiş olmalıdır)
  3. Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanabilir)
  4. Pasaportun Ön yüzünün Fotokopisi
  5. Hırvatistan ülkesinden gelen davetiyenin aslı
  6.  Kimlik fotokopisi
  7. Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı olması zorunludur.
  8. Şirketin antetli kağıdına garanti yazısı (Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben olmalıdır.Seyahat amacını ve tarihlerini içermelidir.)

 

Ev Hanımları İçin Gerekli Belgeler

  1. Pasaportun aslı (Vize talep edilen süresinden 6 ay süresi kapsamaktadır.10 yılı aşmamalıdır.)
  2. Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (Arka fon beyaz karşıdan çekilmiş olmalıdır)
  3. Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanabilir)
  4. Pasaportun Ön yüzünün Fotokopisi
  5. Hırvatistan ülkesinden gelen davetiyenin aslı
  6.  Kimlik fotokopisi
  7. Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı olması zorunludur.
  8. Şirketin antetli kağıdına garanti yazısı (Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben olmalıdır.Seyahat amacını ve tarihlerini içermelidir.)

 

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
  1. Pasaportun aslı (Vize talep edilen süresinden 6 ay süresi kapsamaktadır.10 yılı aşmamalıdır.)
  2. Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (Arka fon beyaz karşıdan çekilmiş olmalıdır)
  3. Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanabilir)
  4. Pasaportun Ön yüzünün Fotokopisi
  5. Hırvatistan ülkesinden gelen davetiyenin aslı
  6.  Kimlik fotokopisi
  7. Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı olması zorunludur.
  8. Şirketin antetli kağıdına garanti yazısı (Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben olmalıdır.Seyahat amacını ve tarihlerini içermelidir.)
  9. Okuldan izin kağıdı

 

Emekliler İçin Gerekli Belgeler
  1. Pasaportun aslı (Vize talep edilen süresinden 6 ay süresi kapsamaktadır.10 yılı aşmamalıdır.)
  2. Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (Arka fon beyaz karşıdan çekilmiş olmalıdır)
  3. Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanabilir)
  4. Pasaportun Ön yüzünün Fotokopisi
  5. Hırvatistan ülkesinden gelen davetiyenin aslı
  6.  Kimlik fotokopisi
  7. Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı olması zorunludur.
  8. Şirketin antetli kağıdına garanti yazısı (Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben olmalıdır.Seyahat amacını ve tarihlerini içermelidir.)
İşyeri Sahipleri İçin Gerekli Belgeler
  1. Bilgilendirme bekleniyor…



Kişisel Bilgiler



NOT :Tüm Dünya ülkelerine vize alabilen yetkili öncü kuruluştur. Yukarıda ki Randevu Formu ile talep oluşturulabilir ve randevu alınabilir. İş saatleri içerisinde gün ve tarih için geri dönüş yapılacaktır.

Buradaki bütün belgeler VFS Global’in sayfasından alınan gerçek ve resmi belgelerdir.