0 850 532 3327

telefon numarasından randevu alabilirsiniz

ÖNEMLİ UYARI : VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ,ONLİNE RANDEVU İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 0 850 532 3327

Tarihi, gelenekleri, kültürel bakış açısı ile dünya üzerinde egemen bir toplum özelliği göstermekte olan İngiltere bir Avrupa ülkesidir. İngiltere için ülkeye gitmek isteyen kişiler tarafından bilinilmesi gerekli olan bir takım bilgiler ve vize başvuru süreci bulunmaktadır. İngiltere için işlem gerçekleştirecek olan Türkiye Cumhuriyeti pasaportu sahibi bireyler vize başvuru sürecine tabii olarak işlem gerçekleştirmelidirler. Uzun ve kısa süreli olan bütün başvuru türleri için işlemler direkt olarak İngiltere Konsolosluğu tarafından resmi işlem süreci dahilinde alınmaktadır ve herhangi bir aracı kurum işlem sürecinde hizmet vermemektedir.

Yurt dışı vize başvurularında İngiltere’ye gidecek olan kişiler tarafından hazırlanılması gereken belgelerin ve pasaport işlemlerinin büyük bir titizlik ile resmi işlem randevu tarihinden bir ay öncesi bir tarihte hazırlanma sürecine tabii ediliyor olması resmi süreç içerisinde herhangi bir sorun ile karşılaşılmaması adına önemli bir etmen görevi görmektedir. Vize başvurularında hazırlık sürecinde herhangi bir eksik belge ve pasaport işlemi ile karşılaşılmaması adına gerekli hazırlığın sağlanmasında hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile gerekli belgelerin ve bilgi aktarımı sağlanılarak süreç içerisinde herhangi bir sorun yaşanılmaması adına hizmet verilimi sağlanılmaktadır. Vize başvurularında işlemlerin gerçekleştirilmesinde vize danışmanlığı aracılığı ile hazırlık sürecinin tamamlanmasının ardından alınan randevu dahilinde gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin aktarımının İngiltere Konsolosluğuna sağlanılması gerçekleştirilmektedir. Gerekli belgeler içerisinde başvuru formunun eksiksiz, doğru ve anlaşılabilir bir şekilde İngilizce olarak doldurularak resmi işlem sürecine dahil ediliyor olması süreç açısından büyük bir önem taşımaktadır.

Resmi işlem süreci dahilinde gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin alınması ve incelenmesi sırasında verilmesi gerekli olan bir diğer işlem olan parmak izi uygulaması ile birlikte 5 yıl süre ile herhangi bir vize başvuru sürecine dahil olunulmadan hızlı bir şekilde işlem gerçekleştirimi sağlanılmaktadır. Gidecek olan kişiler tarafından gidiş amacı, giden kişinin çalıştığı kurumdan belge temini, erkek müracaat sahibi kişiler için askerlik bilgilerinin süreç içerisinde ihtiyaç olunan bilgiler olması ile bu bilgilerin bilinilerek daha önceden hazırlanıyor olması süreç içerisinde yaşanabilecek olan aksamaların önüne geçmektedir. Bütün belgelerin ve pasaport işlemlerinin İngiltere Konsolosluğu tarafından alımının sağlanmasının ardından resmi işlem süreci dahilinde gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin incelenme sürecine tabii tutularak vize başvuru onayının verilmesi süreci işlem türüne göre değişkenlik göstererek bir iş haftası ile üç iş haftası arasında tamamlanmaktadır. Bu işlemler eğer Aile birleşim vizesi için ise bu süreç uzama gösterebilmektedir.

Gerekli bilgilerin aktarımının sağlanılmasında vize başvuru onayının verilmesi ile birlikte bilgi akışının sağlanması işlemlerin hazırlık sürecinde hizmet sağlayan vize danışmanlığı aracılığı ile telefon yolu ile iletişim sağlanarak gerçekleştirilmektedir. Yurt dışı vize başvurularında pasaportun en az 6 ay geçerliliğe sahip olması ve pasaport üzerinde herhangi bir yırtılma ve deforme bulunmadan işlem sürecine dahil ediliyor olması aksama olmaması adına büyük bir önem taşımaktadır. Pasaport bilgilerinin güncel olması ve 10 yıldan eski olan pasaportlar için herhangi bir işlem gerçekleştirimi sağlanılmaması bilinilmesi gereken bilgiler arasında yer almaktadır. Vize başvurularında İngiltere Konsolosluğu tarafından alınmakta olan işlemler iş günleri ve çalışma saatleri kapsamında hizmet sağlanımı gerçekleştirilmektedir. Bu süreç haricinde fuar günleri, dönemsel yoğunluğun olduğu haftalar, bayramlar ve resmi tatil günlerinde işlem sürecinde aksamalar görülebilmektedir.

 

İngiltere vizesi gerekli evraklar 2017 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda listelenmiştir.

VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 0 850 532 3327

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler
  1. Çalıştığınız şirketin antetli kağıdına Konumunuzu, seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
    2. İşe Giriş Bildirgesi (Yeni işe başlandı ise eski işe giriş bildirgesi)
    3.Son 4 aylık sigorta hizmet dökümü
    4.Son 3 aylık maaş bordosu
    5.Banka hesap dökümü
    6.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
    7.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
    8.İkametgah
    9.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
    10.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
    11.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
    Seyahatiniz Ticari Amaçlı İse aşağıdaki maddeleri de tamamlamanız gerekmektedir.
    12.Şirketin imza sirküleri
    13.Vergi levhasının fotokopisi
    14.Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    15.Oda sicil kayıt sureti
    16.Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    17.İkametgah belgesi
    18.Ticari Davetiye (Davetiyenin 1 tanesi İspanya Konsolosluğunda 1 tanesi Başvuru sahibinde kalmalıdır.)

 

Ev Hanımları İçin Gerekli Belgeler

1.İspanya Konsolosluğuna Hitaben garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)

2.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
3.Banka Hesap Dökümleri
4.Sponsoru Çalışıyor ise Gelir belgesi
5.Sponsoru İş veren ise Gelir belgesi ve İş yeri Evrakları
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
7.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
9.Sponsorun Eski veya Yeni alınmış Vizesi var ise Fotokopisi
10.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)

 

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
1.İspanya Konsolosluğuna Hitaben garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)

2.Öğrenci belgesi (Seyahat tarihlerini anlatan dilekçe)
3.Başvuru sahibi Reşit Değil ise Muvafakat name (Anne ve Babası tarafından)
4.Sponsoru İş veren ise Gelir belgesi ve İş yeri Evrakları
5.Sponsoru Çalışıyor ise Gelir belgesi
6.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
7.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
8.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
9.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
10.Sponsorun geçerli yada eski İspanya Vizesi varsa fotokopileri
11.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)

 

Emekliler İçin Gerekli Belgeler1.İspanya Konsolosluğuna ; seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe

2.Emekli olduğunu gösteren belge
3.Başvuru sahibinin Sağlık Karnesi
4.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
5.Hangi banka ile çalışıyor ise Hesap Dökümü
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
7.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
9.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)

İşyeri Sahipleri İçin Gerekli Belgeler
1.Şirketinizin antetli kağıdına garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)

2.Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
3.Vergi Levhasının Fotokopisi
4.İmza Sirküleri Fotokopisi
5.Güncel tarihli Faaliyet belgesi
6.Oda sicil kayıt sureti
7.İkametgah belgesi
8.şirketin girdilerini ve çıktılarını gösteren banka hesap dökümü
9.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
10.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
11.Ticari Davetiye (Davetiyenin 1 tanesi İspanya Konsolosluğunda 1 tanesi Başvuru sahibinde kalmalıdır.)
12.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
13.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
14.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
15.Bağ-kur dökümü




Kişisel Bilgiler




Kişisel Bilgiler 2. Kişi




Kişisel Bilgiler 3. Kişi




Kişisel Bilgiler 4. Kişi




NOT :Tüm Dünya ülkelerine vize alabilen yetkili öncü kuruluştur. Yukarıda ki Randevu Formu ile talep oluşturulabilir ve randevu alınabilir. İş saatleri içerisinde gün ve tarih için geri dönüş yapılacaktır.

Buradaki bütün belgeler VFS Global’in sayfasından alınan gerçek ve resmi belgelerdir.